05. 06. 2016. Umro je Boris Uhernik

Danas, ujutro, umro je naš dugogodišnji član DVD Krapina, Boris Uhernik. Rođen je 14. 04. 1947. godine. U vatrogastvu je od 1972. godine  kad je upisan u matičnu knjigu u DVD Radoboj. U DVD Krapinu je došao 1983. godine i do današnjeg dana je obnašao razne dužnosti u vatrogastvu; Tajnik SIZ-a za zaštitu od požara, predsjednik VZ općine Krapina, tajnik DVD Krapina, predsjednik UO DVD Krapina, dopredsjednik DVD Krapina, predsjednik DVD Krapina, dopredsjednik VZKZŽ te predsjednik UV JVP Krapina. Za svoj rad u vatrogasnoj organizaciji, g. Uhernik Boris je nagrađen brojnim Priznanjima, medaljama, plaketama i drugim priznanjima iz vatrogasnih organizacija i institucija iz Hrvatske, Slovenije i Austrije, Nagradom grada Krapine te najvećim priznanjem HVZ za životno djelo te iznimno zalaganje za razvoj vatrogasaca i zaštite od požara.

Osim u vatrogastvu, g. Uhernik Boris je bio i aktivan u društveno političkom životu, te je obnašao dožnost predsjednika MZ Mihaljekov Jarek i član Poglavarstva grada Krapina.

Posljednji ispraćaj dragog nam člana, g. Uhernik Borisa bit će 07. 06. 2016. godine u 15,30 sati na Gradskom groblju u Krapini.

 

uhernik_boris

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *